Verantwoordelijkheid

AVG / GDPR

Verantwoordelijkheid

Als je een afspraak met mij maakt, aan een  workshop deelneemt, of een deelnemer bent in een groepstraining in of buiten een organisatie , ga je hier mee akkoord.

1. Uitwisseling     /     2. Grenzen     /     3. Onderbreken     /     4. Stabiel     /     5. Inlichten     /     6. FNV ZZP  

1. Uitwisseling

Hierbij verklaar ik dat ik op de hoogte ben dat de deelname aan een workshop, groepstraining, Aanraaktherapie-sessie of Tantric Work Session een fysieke, emotionele en energetische uitwisseling impliceert. Ik begrijp dat ‘Emotioneel lichaamswerk’ inhoudt dat er o.a. met het lichaam gewerkt wordt. 

2. Grenzen

Ik ben mij er bewust van dat ik zelf verantwoordelijkheid heb om aan te geven waar mijn grenzen liggen (waar ik me comfortabel bij voel) en dat ik me ertoe verbind de grenzen van andere deelnemers te respecteren.

3. Onderbreken

Dit betekent ook dat ik bij machte ben om steeds te kiezen om mijn deelname aan een activiteit te onderbreken.

4. Stabiel

Ik verklaar dat ik in een fysiek, emotioneel en mentaal voldoende stabiele toestand verkeer, om de workshop, training of sessie zonder risico te volbrengen en dat ik HeartPepper en mede-organisatoren niet aansprakelijk zal stellen voor eventuele gevolgen van het werkproces.

5. Inlichten

Indien ik onder behandeling ben voor een of meerdere fysieke of mentale aandoeningen, geef ik dit aan bij de organisatoren.

6. Lid FNV ZZP

HeartPepper is lid van FNV ZZP. Hier zijn we juridisch verzekerd voor geschillen. Alle leden samen maken de vakbond. 

Geoptimaliseerd door Optimole