Team

Carolien Oosterhoff - oprichter HeartPepper®, multitalent, filmmaker, schrijver en zanger.

Ik ben een creatieve, vrije geest en gedreven lichaamswerker met een sterke rechter- én linkerhersenhelft. Ben dol op eenvoud. Maar oef, dat heb ik echt moeten bevechten. Lang was ik verslingerd aan complexiteit, maar niet uit vrije wil. Een wirwar aan 'uitzoekdingen' in mijn ziel...

Lees hier verder...
1646171995363

John van Rennes - Psychomotorisch therapeut, trainer/coach

Al jaren werkt John van Rennes (1964) met mensen in beweging. Via sportonderwijs in het speciaalonderwijs en psychomotorisch therapie heeft hij zijn weg gevonden naar coaching, training en systemisch therapie. Op het thema vader-zoon relatie heeft hij veel ervaring. Systemisch werken leerde hij bij Phoenix Opleidingen. Zo met mensen werken fascineert hem, dan ziet John elke keer weer de trilling die in de stilte naar boven komt. Daar ligt zijn passie. Zijn stijl is direct en betrokken, zacht en licht en met een open hart.

Charlotte Rinzema-Sondaar - Graphic Designer + VA

Charlotte Rinzema-Sondaar verzorgt veel grafisch werk, voor op mijn websites en ontwerpt speciaal drukwerk. We kunnen lezen en schrijven met elkaar, ze begrijpt meteen wat ik wil én komt zelf ook met suggesties. Juist die combinatie vind ik fijn. Ze levert aan op de deadline of ervoor nog, communiceert helder en ik sta nooit voor verrassingen. Heerlijk. Ik kan haar harte aanbevelen. Sinds eind 2021 werkt Charlotte ook als mijn VA. Trots op haar!

Website van Charlotte...

Nienke Griffioen - assistente, lief Mensch in het kwadraat

Nienke helpt op workshops af en toe mee met alle verzorging. We kennen elkaar al heel lang; toen ik bij Krauthammer International werkte was zij ook al mijn assistente. En niet voor niets heb ik altijd nog contact met haar. Nienke heeft oog voor de mens, voor de verzorging, is stipt met het klaarzetten van de spullen en is de liefste assistente die ik me maar kan wensen.

Zijn er andere vragen die je graag zou willen stellen?

Oude wijsheid + nieuwe wetenschap

HeartPepper combineert oude wijsheid graag met nieuwe wetenschap. Dat betekent: we zijn vernieuwend, progressief en modern maar hangen met liefde aan tradities en rituelen die helpen met het vormgeven van jouw groei.

Expertise

Wie er ook werkt met, voor en samen met HeartPepper, we hebben allemaal gedegen opleiding en kennis achter onze kiezen. Ook ons eigen leven hebben we op zijn tijd binnenstebuiten gekeerd. Zodat je werkt met mensen van vlees en bloed en beslist geen boekjespraatjesmakers.

Ervaring

We zijn bij HeartPepper 45+-ers, dus er zit sowieso al 20 jaar werkervaring in ons per persoon. Tel dan nog ons onze levenservaringsjaren erbij op, en dan onze samenwerking...dat staat garant voor diepgang, kwaliteit en gedegen ruggensteun.

Contact

Welkom!

m (085) 004 15 53
e sayhello [at] hearthepper.nl