Carolien Oosterhoff (1967)

Oprichter van HeartPepper (2014). Bij Heartpepper horen ook de volgende diensten: HeartPepper Opleidingen, HeartPepper Filmmaking, WesterparkWandeling, Natuurlijke Krullen, Online Tantra Training, Herotraining, Zinvolle Volzinnen. Ik ben een creatieve, vrije en ondernemende geest en gedreven lichaamswerker met een sterke rechter- én linkerhersenhelft. Ben dol op eenvoud. Maar oef, dat heb ik echt moeten bevechten. Lang was ik verslingerd aan complexiteit, maar niet uit vrije wil. Een wirwar aan ‘uitzoekdingen’ in mijn ziel…(lees hier verder)

John van Rennes (1964)

Co-trainer bij de workshop Traumasporen. Al jaren werkt John van Rennes met mensen in beweging. Via sportonderwijs in het speciaalonderwijs en psychomotorisch therapie heeft hij zijn weg gevonden naar coaching, training en systemisch therapie. Op het thema vader-zoon relatie heeft hij veel ervaring. Systemisch werken leerde hij bij Phoenix Opleidingen. Zo met mensen werken fascineert hem, dan ziet John elke keer weer de trilling die in de stilte naar boven komt. Daar ligt zijn passie. Zijn stijl is direct en betrokken, zacht en licht en met een open hart. 

Charlotte Rinzema-Sondaar

Grafisch designer, webbouwer + Virtual Assistent HeartPepper. Charlotte Rinzema-Sondaar verzorgt al mijn grafisch werk voor op mijn websites en ontwerpt speciaal drukwerk en werkt sinds eind 2021 als mijn Virtual Assistant. We kunnen lezen en schrijven met elkaar, ze begrijpt meteen wat ik wil én komt zelf ook met suggesties. Juist die combinatie vind ik fijn. Ze levert aan op de deadline of ervoor nog, communiceert helder en ik sta nooit voor verrassingen. Heerlijk. Ik kan haar harte aanbevelen. Ik ben trots op haar, blij met haar werk voor mij en bewonder haar talent om geweldig overzicht houden! Bezoek haar website

Nienke Griffioen

Assistente bij de workshops. Nienke helpt op workshops af en toe mee met alle verzorging. We kennen elkaar al heel lang; toen ik bij Krauthammer International werkte was zij ook al mijn assistente. En niet voor niets heb ik altijd nog contact met haar. Nienke heeft oog voor de mens, voor de verzorging, is stipt met het klaarzetten van de spullen en is de liefste assistente die ik me maar kan wensen.

Monique Neefjes

Gitarist, zangeres. Monique verzorgt met haar hemelse stem de muzikale omlijsting van de workshop Traumasporen. Samen zijn we ook bezig om onze muziek de wereld in te zetten. Bezoek haar website

Michel Matser (1971)

Coach / counsellor i.o. en gitarist. Michel maakt de meest heerlijke muziek op zijn gitaar en komt samen met zijn partner Yvonne op sommige workshops een sfeervolle bedding leggen voor verdere verdieping.

Yvonne Matser-Van 't Oever (1978)

Vuurvrouw, watergieter bij de workshop Traumasporen XL en zangeres. Yvonne en haar partner Michel zorgen vanuit een open hart de muzikale omlijsting van sommige workshops en zij zorgt daarin vanuit haar ervaringskennis voor een sfeer van verbinding. Ze smudged de ruimtes graag en gebruikt haar talent voor improvisatietheater en haar drum om mensen op te zwepen tot expressie.