Mijn pure passie voor The Wheel of Consent


leestijd: ongeveer < 1 minuten

Een afwijkende podcast deze keer. Het zit zo. Ik sprak een berichtje in voor een oud-deelnemer, die iets wilde weten over de data van de workshop Wheel of Consent.

En toen ging mijn spraakwaterval open…

Daarna dacht ik: kijk, zo praat ik dus ‘in het echt’ over mijn werk als het onvoorbereid is, gewoon uit de pure mond. Zou je mij voor een zaal zetten en zou ik hierover moeten vertellen, onvoorbereid, dan klinkt dat zo.

En vervolgens dacht ik; laat ik in die stijl eens een podcast maken. Maar toen voelde het toch alsof ik iets na probeerde te doen van mijzelf…stom. Dus ik zet gewoon het originele audio-bestand online.

Carolien off the record. Maar dan online.

PS: er zijn al 3 aanmeldingen voor de workshop, maar er is natuurlijk nog plek voor meer op dit moment. De virtuele deuren gaan pas op 16 juli dicht (tenzij het daarvoor al vol zit).