Ervaringen

"Ik vind dat jij heel goed bent in wat je doet. Je kent mij niet en toch kun je in een relatief korte tijd tot de kern komen. Je bent open, eerlijk, respectvol en zorgt voor een veilig gevoel door te zeggen wat je doet. Je manier van contact maken, hoe je verbindt, je bent zó respectvol. Op de schaal van 1-10 krijg je van mij een 10. Ik ervoer echt Kundalini."

Els Keizer - ZorgProfessional

"Carolien weet je met liefdevolle hand naar je blokkades te brengen. En van daaruit heeft ze mij op het juiste pad gebracht. Dat was in mijn geval ‘de ademhaling’ waarin ik me nu aan het oefenen bent. Geen quick fix, wel precies wat ik nodig had op dat moment."

Huibert - Sociaal Ondernemer

"Bij Carolien heb ik voor de eerste keer een sessie ‘aanraaktherapie’ gehad. Al enige tijd zit ik in een intens rouwproces na het overlijden van mijn man. Een pijnlijk proces met veel verdriet en groot gemis. Daardoor voelt m’n lichaam vaak moe, koud en leeg. Carolien nam de tijd om uit te leggen hoe de sessie zou gaan verlopen en wat ik kon verwachten. We startten met een korte meditatie. De behandeling op de massagetafel was heel fijn en intens. Carolien zorgt met haar zachte, liefdevolle aanraking dat je aandacht verschuift van je hoofd naar je lijf. Door de langzame, prettige strijkingen voelde ik me gedragen en gekoesterd. Zo ontstond er zachtheid, lichtheid en ruimte in m’n lijf, die heel lang en intens doorwerkte. Ik heb de behandeling als heel helend ervaren. Dank!!!"

Hannah Bouma - Praktijk Mindful Touch & Triggerpoint opleider

"Met regelmaat bezoek ik Carolien, van HeartPepper. Mijn verwondering over haar helderheid en scherpe inzicht blijft maar groeien. Iedere keer weer brengt ze me met haar grote integriteit naar een rijke plek vol diepgang en zelfliefde. Ik voel me verzacht, verstild door haar diepe medemenselijkheid en compassie met alles wat ik meebreng in de sessies; boosheid, droevenis en existentiële levensvragen. Carolien is de beste getuige die ik me maar kan wensen, in mijn turbulente leven temidden van mijn persoonlijke groeiprocessen."

Frederique - Adviseur Zorg en Welzijn

"In 2018 sloot ik de Ervaringsleergang af bij Carolien. Mijn liefdesleven had te lijden gehad onder mijn - zoals ik dat toen leerde - workaholisme. En dat bleek later weer een vlucht te zijn voor mijn emoties. Ik wist niet goed wat ik voelde en misschien was ik aanvankelijk zelfs wel bang dat ik überhaupt niet kòn voelen. Hemelzijdank bleek dat anders te zijn. Ik had een dijk van een Overlever in mij die als Beschermer tussen mij en de anderen in 'werd' geplaatst. Hij (of zij?) hield inderdaad behoorlijk wat stress buiten de deur maar ook de blijere, of fijnere gevoelens, bleven daarmee weg. Kortom, ik leidde eigenlijk een bloedeloos bestaan. Langaam ontdooide ik wat tijdens de sessies. Ook al was ik er na 7 maanden nog niet en bleek er doodgewoon meer werk aan de winkel te zijn. Op advies van Carolien heb ik toen ook advies ingewonnen bij een psychoanalytisch psychiater die mijn tweedegeneratie-problematiek met mij wilde onderzoeken. Daar is nog een flinke laag dieper in mij geraakt. Daarna ben ik nog 2 keer bij Carolien geweest in 2019 en ineens was toen de cirkel rond. Met mijn partner heb ik pas sinds 2020 weer een bloeiend liefdesleven en Corona (en de tijd die we voor elkaar hadden en namen) bleek het ei van Columbus te zijn. En ik kan niet anders zeggen dan dat Carolien mij al menig keer had gewezen op dat stukje 'huiswerk', maar ik daar gewoon jaren voor nodig had om dat ook daadwerkelijk te doen. Veel dank, Carolien. Je was een enorm belangrijke schakel in mijn leven."

H. - Management Consultant DHV

fav

"Jouw fijne empathie en toewijding, je heldere feedback, de veilige, accepterende sfeer. Ik heb een paar zinnen in gedachten die het samenvatten en die voor mij nu 'een gevoeld besef' zijn. Ik kan pas loslaten als er een zeker vertrouwen/veiligheid is voor me. En loslaten is ook heel moeilijk, dat kan ik blijven erkennen. Ik ben ook meer gaan beseffen hoezeer mijn lijf controle houdt steeds (werd al meteen bij de eerste oefening duidelijk). Ik vond het heel fijn en heb het als een 'healing' ervaren dus zeer veel dank Carolien!"

[naam bekend bij HeartPepper] - Psychotherapeut

"Zo’n Tantric Work Session van Carolien is een sensatie! Aanraking zonder oordeel, zonder verwachting, bracht bij mij zoveel levensvreugde en energie naar boven. Het gevoel van de warme olie, de stof, praktisch het hele lijf dat aangeraakt wordt, de extase die wordt opgebouwd. Soms een orgasme over het hele lijf, zo bijzonder. Zelfs zonder dat je gevoeligste delen worden aangeraakt. Want natuurlijk is er ruimte voor grenzen. Carolien geeft deze massages met heel veel zorg, aandacht en liefde en het is een heerlijk cadeau aan mijzelf. Echt bizar dat er zulke ervaringen bestaan en zo weinig mensen dit meemaken. Gun het jezelf."

Barbara - Trainer/Coach faalangst

"Dankjewel Carolien, het was heel bijzonder. Ik vond het vooraf erg spannend, maar het viel ontzettend mee. Ik heb veel gevoeld; gemis, verdriet maar ging weer naar huis met een blij gevoel en was vol energie. Die nacht voelde ik hoe het voelt om letterlijk met je hele lijf te verlangen op een manier die ik mij niet zo sterk kan herinneren, dat het bijna pijn deed van de heftigheid van dit gevoel.  Fijn dat je zo oprecht, eerlijk en duidelijk bent. En dat je zo’n welkom en vertrouwd gevoel uitstraalt en creëert. En dat je zo liefdevol kunt zijn en geven, waardoor ik er helemaal mocht zijn en zonder iets te moeten doen of voordoen."

Robin - Freelance Verpleegkundige

"Na 32 jaar samen (als beste maatjes, die lief en leed delen) was er de laatste 10 jaar nauwelijks nog echt verlangen naar elkaar. We misten dat allebei, maar wisten eigenlijk niet zo goed hoe we dat weer op konden pakken. We maakten wel tijd voor elkaar vrij, deden samen leuke dingen, besteedden aandacht aan elkaar om op die manier het vuurtje weer aan te wakkeren. Eerder hadden we samen al eens zo'n tantra-audio uitgeprobeerd, maar eigenlijk moesten we daar heel hard om lachen. Toch dachten we dat daar wel een oplossing voor ons zou liggen. Warme, zachte aanraking en aandacht voor elkaar. Dat zouden we elkaar graag willen geven. Maar ja, waar begin je dan? Dat was mijn vraag aan Carolien. Zonder nu meteen een tantra-massage bij haar te willen boeken, was ik benieuwd of ze ons iets aan kon raden waarmee we in eerste instantie zélf mee aan de slag kunnen. We zijn beiden inderdaad hoog opgeleid, 63 jaar oud, hebben al veel zelfonderzoek gedaan en we staan beiden heel liefdevol in het leven. Carolien mailde meteen terug dat ze niet zo goed wist wat ze anders kon adviseren dan samen een middag bij haar op de praktijk te komen. We kregen de mogelijkheid om gemasseerd te worden door haar EN leerden het meteen door in de vierhandse mee aan te raken in haar tempo. Daar hadden we veel meer aan dan aan theorie, boeken, flauwe workshops of lachwekkende audio’s. We hebben een heel blij gevoel overgehouden aan deze middag! Nogmaals dank, Carolien"

A & B - Yoga docent

fav

"Wilde je nog laten weten: ik heb echt heerlijk geslapen. Liep gisteren naar het station onder invloed van een liefdesdrug. Geweldig! Ik voel me ontzettend dankbaar en rustig in mezelf, zelfs in mijn onrustige deel!"

Diana Foppen - Groepswerker

fav

"Ik wil je graag nog heel erg bedanken voor de fijne en mooie sessie. Het was heel bijzonder om te ervaren, ik voel nog steeds de warmte. En een stuk meer rust bij mezelf. Ook het coachingsgesprek was heel waardevol. Hoop je graag bij de workshop weer te zien."

Björn - Trainer/coach

fav

"De emoties kwamen toen ik thuis was. Ben een beetje traag soms. Je aanraken zit in mijn lijf, het voelt zo goed. En ik ben benieuwd hoe het doorwerkt. Heel fijn hoe jij bent en je je werk vorm geeft. De liefde is voelbaar en intens. Ik tintel nog na en spreek graag nog een keer met je af. Dank je voor je aandacht en liefde. Liefs,"

Peter - Relatietherapeut

fav

"Na de massage voelde ik me rustig, ontspannen en getroost. En daarna was ik meer in balans, geïntegreerd of geheeld, alsof het iets in proces heeft gezet. Mijn vrouwelijke kant is meer naar voren gekomen, in de zin van me zachter voelen, emoties durven voelen en kunnen ontvangen. Lieve groet."

X - Kinderpsychiater

fav

"Het was voor mij van begin tot eind een nieuwe en waardevolle ervaring. Ik voel heel subtiel wat je massage voor mij gedaan heeft. Gisteravond en vanmorgen de tijd genomen om de herinnering van de massage in mijn lichaam op te halen. Ik voel mij zachter. En bijzonder te merken hoe ook nu weer de herinnering aan de Yoni-massage mijn lichaam veel rust brengt. Van daaruit probeer ik mijn ziel in mijn lichaam welkom te heten. Vanuit die rust kan dat, is er bedding. Daar ga ik verder mee aan de slag. En met springen en dansen en stampen inderdaad! Het napraten vond ik een fijne manier om het af te ronden, dat je daarvoor naast mij kwam liggen voelde erg afgestemd waardoor ik mij vrij voelde om ook nog even te blijven liggen en het langzaam af te ronden en al wat te integreren. Ik voel ook hoe jouw massage mij nog heel veel meer kan brengen. Mij kan openen voor het verdriet dat er zit en de angst. En ik wil het allemaal aangaan, ik kan ook niet anders dan het aangaan. Nogmaals veel dank en tot ziens! Lieve groet,"

Coosje - Psychologe

fav

"Je vroeg mij later of ik in woorden kon vatten (voor je website) hoe ik je massage had ervaren. Ik merk dat dat niet gaat, want het ís niet in woorden te vatten. Ik kan alleen maar zeggen (ik zou het wel van de daken willen schreeuwen): DOEN!. Geen 5 sterren, en alleen maar omdat je lokatie in Amstelveen te koud was voor mij."

Dian - Docent PABO

fav

"Ik kan het moeilijk onder woorden brengen wat het me gebracht heeft. Het voelt alsof ik gesmolten ben. Dat is misschien nog wel het beste woord. Maar ik zit ook boordevol energie. Een heerlijke combinatie, echt wonderbaarlijk mooi."

Josefien - Musicus

fav

"Je massage is wel twee weken lang ‘bij me’ geweest. Je leidde me met rustige hand naar een wereld van verwondering. Ik moet 3 uur reizen van mijn woonplaats naar jouw praktijk. Maar het vooruitzicht om mij door jou te laten masseren…daar zou ik zelfs 6 uur voor reizen. Heel erg speciaal. Dank je wel!

Marian - Psychotherapeute

fav

"Zo nu en dan zijn er natuurtalenten in de tantramassage, terwijl ik al meer dan 10 jaar ervaring heb in het geven en ontvangen van tantramassages, heb je mij echt verrast. Prachtig was het. Op een natuurlijke, ongedwongen manier liet je mij binnen een paar minuten aankomen met je prachtige begroetingsritueel. Ik had werkelijk kippenvel van top tot teen. En dan de massage. Ik heb zelden meegemaakt dat ik niet alleen aangeraakt ben door een paar handen, maar door een totaal persoon. In de ware zin van het woord raak je met lichaam en ziel. Tantramassage op zeer hoog niveau,…niet te verslaan!"

Ronja - Ondernemer

fav

"Toen ik bij je kwam was ik van binnen nog zo onrustig en zo druk met mijn gedachten. Maar meteen bij de ontvangst was het voor mij duidelijk dat onze ontmoeting aangenaam zou worden. Je initiatieritueel bracht meteen de rust over mij en toen ik eenmaal op de matras lag was ik helemaal bij mezelf. Het was heerlijk om je aanraking te krijgen, die zo bevestigend aanvoelde. Je zorgt voor een veilige sfeer waar ik helemaal in kon landen. Je geeft gewoon vonken en daarmee heb je ook mijn sensualiteit wakker gemaakt. Het was een prachtige reis en je bent een gevoelige, zachte en deskundige gids van begin tot eind. Dank je wel!”

Marcella - Goudsmid

fav

"Ik voel me zo rustig én levend tegelijk. Ik genoot van je liefdevolle handen, ze brachten me overal en nergens. Betoverend, bijna. Jammer dat ik zo lang heb geaarzeld. Nergens voor nodig!! Dank, dank dank. Eindelijk rust in mijn drukke hoofd en opnieuw opgeladen met levenskracht."

Mia - Financieel consulent

"De manier waarop je het hele proces begeleidt, de zachte aanraking maar ook je ferme grip; het bracht me op een manier ‘bij mijzelf’ zoals ik dat niet ken. Intens, liefdevol en ongelooflijk waardevol. Grote dank!"

R - Advocate

fav

"Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo geduldig en krachtig tegelijk ben aangeraakt. Een volledig nieuwe ervaring. Respectvol, zelfs toen ik in mijn oude gewoonte verviel van het ‘moeten presteren’ kalmeerde je mij in de massage en kon ik alle energie behouden. In tegenstelling met wat ik normaal ervaar na een massage voelde ik me energiek en vitaal nadien. Het heeft mijn hart geopend op een andere manier dan hoe ik het normaal gesproken probeer te doen: via een ‘verstandig’ gesprek. Dat het lichaam de toegangspoort is tot mijn zachtheid begrijp ik nu. Dank je wel. Tot snel."

K - Fysiotherapeute

fav

"You truly have wonder hands and golden fingers. You are extremely well in giving a holding energy. This amazing space you created; to have the healing process unfolding itself. So valuable and revitalising. Thank you!"

Franca - Entrepreneur

fav

"Voordat ik een tantramassage boekte heb ik lang gewacht. En geaarzeld. Na ons telefoongesprek was ik toch overtuigd. Je klonk warm en oprecht, dat ‘klikte’ meteen. Om mij als vrouw zo ‘dichtbij’ te laten aanraken door een andere vrouw was nieuw, maar op het moment eigenlijk volstrekt normaal. Het voelde als ‘sisterhood’. Liefdevolle handen met een ongelooflijke gevoeligheid voor mijn grenzen. Je hebt geen woord teveel gezegd. Dank je wel. Ik boek deze week nog een nieuwe afspraak met je."

Anna - Kunstenaar

fav

"In mijn drukke baan als advocaat ben ik de hele dag aan het rennen en vliegen. Ik kan mij thuis maar moeilijk ontspannen. Een collega was bij jou geweest en raadde mij aan om eens een massage te ondergaan. Maar dan meteen een tantramassage? Ik wist niet wat het was. Maar dan mijn ervaring: in een woord….ge-wel-dig. Wat een totale ontspanning biedt dit. En wat voelde ik me vitaal en prettig in mijn lijf nadien. Werkelijk betoverend, op allerlei manieren! Dank. Tot een volgende keer!"

Rosa - Jurist